Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Αμαρτωλή, μαύρη κι αλκοολική
Από: Ανδρέας Γάβρης 7 / 3 / 2003
ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Τι διαβάζω ο άνθρωπος στις 2 το πρωί.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Γλυκόσαυρος 9 / 3 / 2003
SUPER!!!Η ζαχαροπλαστική συναντά τη λογοτεχνία.Πιστεύω
ακράδαντα ότι πρέπει να γράφεις πιο συχνά αν γίνεται...
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Τίνα Σταύρου 11 / 3 / 2003
Μια τρελλή βραδιά στη Λιλιπούπολη
στη μενεξεδένια Λιλιπούπολη
και στο ζαχαροπλαστεί του Γλυκόσαυρου
σου πετούσα στον αέρα μαρμελάδες,
με πασάλειβες κι εσύ με μαρμελάδες,
κι ετοιμάσου γιατί έρχομαι ξανά
στη Λιλιπούπολη...
Το άρθρο μου Γλυκόσαυρε σου άρεσε γιατί έχουμε την ίδια αισθητική.
Θέλω να πω και σε σένα και σε όλα τα άλλα παιδιά που με έχουν
συγκινήσει με τις προτροπές τους να γράψω, πως ότι γράφω είναι
ακριβώς ο,τι νοιώθω. Δυστυχώς συμβαίνει να είναι και "πιασάρικος"
ο τρόπος που το γράφω. και αυτό το λέω γιατί έχω διαβάσει και
πέντε βιβλία και έχω το γνώθι σ` αυτόν της λογοτεχνικής μου
αξίας. Φοβάμαι λοιπόν, ότι άν γράψω και δημοσιεύσω, πολλοί
αναγνώστες θα περάσουν την αλήθεια μου για "σίγουρη συνταγή
επιτυχίας". Και δεν το θέλω.
Προτιμώ, προσωρινά τουλάχιστον, να τη μοιράζομαι μαζί σου, με τον
Πρίγκηπα, το Χαρχούδα, τον Παπαγάλο, το Σιδερομάσα και ον έκαστος
κατα διάνοιαν έχει.
Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ
Μαρία Αλιφέρη
εεεεε. λάθος
Τίνα Σταύρου
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Τίνα Σταύρου 11 / 3 / 2003
Για να μην παρεξηγηθώ :
όταν λέω λογοτεχνικής μου αξίας εννοώ σαφώς οτι δεν ειναι
επιπέδου Πόλεμος και Ειρήνη, αλλά μάλλον πλησιάζει τον Ιούδα που
φιλούσε υπέροχα και που καθόλου υπέροχος δεν ήταν στην ανάγνωση.
Ετσι για να μη νομίζετε οτι καβάλησα το καλάμι.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Αντώνης 12 / 3 / 2003
Μετά τον τουρτοπόλεμο θέλω μουσείο! Μουσείοοοοο!
Μουσείιιιιοοοοο! Aaaaaargh!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Κάλλη 12 / 3 / 2003
Τίνα, κι άλλος Λιλιπουπολίτης! Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε
Παπούα, είμαστε δισέγγονα των άγριων Λιλιπούααααα!!!
[πωπω αν διαβάζει κάποιος μη μυημένος θα μας έχει περάσει για
ψυχασθενείς]
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Ανδρέας 28 / 3 / 2003
Μεσ` το μουσείο, μεσ` το μουσείο
μπήκα μια μέρα με φόρα και γω.
Μη μου κολάτε, μη με τραβάτε
απ` το μουσείο δε θέλω να βγω.
Τρέχω τρέχω μεσ` τα δωμάτια
μ` όλου του κόσμου τους θησαυρούς
που δεν τους χωράει ανθρώπου νούουουους
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Διόρθωση! (Ανθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε)
Από: Τινα Σταύρου 11 / 3 / 2003
Παίδες έσφαλλα!
Στην παράγραφο 5 της εκτέλεσης έχω κάνει λάθος αντι για:
# Ξεχωρίζουμε μια κούπα από το μίγμα της κρέμας σε χωριστό μπολ
και προσθέτουμε σ’ αυτήν την υπόλοιπη ΖΑΧΑΡΗ.
Επρεπε να λέει: την υπόλοιπη ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
Ετσι η κρέμα αυτή γίνεται πιο σκούρα και πιο πυκνή και πιο
γυαλιστερή και πιο λαχταριστή και πιο....
θα μπορούσα να συνεχίσω να την περιγράφω για πάντα. Αντ` αυτού
σας προτείνω να την φτιάξετε.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Δώρα απο Θεσσαλονίκη 4 / 4 / 2003
Τίνα, ένα σου λέω ανυπομωνώ να τελειώσει η νηστεία.............
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Αναρωτιόμουν...
Από: Ασπα 4 / 6 / 2004
Αναρωτιόμουν κι εγώ όταν διάβαζα τη συνταγή προς τί όλο αυτό το
παραλήρημά σας!!!Τώρα κατάλαβα!!!!!
Αχ! βρε Τίνα τι μας κάνεις!!!!Με ρούμι τό νότισα κι εγώ το
παντεσπάνι κι είναι κι εκείνο το άρωμα της κρέμας! Για στολίδι
απο πάνω έβαλα σοκολατένια φυλαράκια τριανταφυλιάς! Είναι ένα
ποίημα....
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Αναρωτιόμουν...
Από: Τίνα Σταύρου 4 / 6 / 2004
Οσο κι αν σου φαίνεται παραλήρημα ετούτο εδώ, Ασπα μου, δεν
είναι τίποτε μπροστά στα σχέδια που έκανε το λιχουδόσκυλό μου,
κατά τη διάρκεια της παρασκευής του κολασμένου αυτού
παρασκευάσματος. Αυτό κι αν ήταν παραλήρημα.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: άψογη!
Από: Μαρία 4 / 8 / 2004
Όποιος δοκίμασε ανέβηκε στον 7ο ουρανό και από εκεί έστειλε
συγχαρητήρια!!!Άν θέλετε να μαγέψετε τον καλό σας ακολουθήστε
πιστά τις οδηγίες της συνταγής! (παρομοίως αν θέλετε να
εντυπωσιάσετε την πεθερά σας:))
Με ένα στόμα μια φωνή όλοι όσοι την γεύτηκαν: «η καλύτερη τούρτα
που έχουμε φάει»
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Η Αμαρτία σε όλο της το μεγαλείο!!!!!
Από: Φλώρα 19 / 8 / 2004
Ένα θαύμα στην κουζίνα μου!
Ξεκίνησα να τη φτιάξω -με επιφυλάξεις τολμώ να πω- επειδή η
ζαχαροπλαστική δεν είναι το φόρτε μου αλλά η όλη διαδικασία με
εξέπληξε! Είναι πανεύκολη, χωρίς πολλές πολλές διαδικασίες και
καθόλου κουραστική, θα έλεγα το αντίθετο μάλιστα.
Η δε γεύση....ένα όνειρο...Το συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ακόμη και σε
εκείνους που δεν αγαπούν πολύ τη σοκολάτα. Αυτό δεν είναι
σοκολάτα...αυτό είναι βελούδο...κι αυτό το ρούμι...Τίνα θα
συμφωνήσω μαζί σου, θα συμπεριλάβω τον εαυτό μου στους Α.Α. και
την επόμενη φορά θα τσακίσω το παντεσπάνι στο ποτό!!!!
Να την φτιάξετε ΟΛΟΙ!!!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Στο ζαχαροπλαστείο της προσωπικης μας κουζίνας
Από: marelia 27 / 9 / 2004
Την Παρασκευή γιόρταζε η Μυρτώ μου (η μικρή μου κόρη) και ήθελε
να της φτιάξω τούρτα.Ενώ στα γλυκά φημίζομαι, είχα κάνει 2 όχι
ιδιαιτερα πετυχημένες προσπάθειες για τούρτα και το επιχείρησα
με δισταγμό. Με μια λέξη ΤΕΛΕΙΑ.Τινάκι, υποκλίνομαι. Οι
καλεσμένοι δεν το πιστεύανε ότι δεν ήταν αγορασμένη.Η Μυρτώ
ενθουσιασμένη.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Τινοτουρτόπληκτη και εγώ!
Από: Κλειώ 16 / 11 / 2004
Έχω τυπώσει αυτήν τη συνταγή εδώ και μήνες, με σκοπό να μην τη
φτιάξω ποτέ! Ξέρετε τώρα... "πολλά μου φαίνονται τα υλικά,
μπελαλίδικη η διαδικασία, σιγά μην τη φτιάξω εγώ".
Η τελευταία φορά που έφτιαξα παντεσπάνι ήταν στην εφηβεία μου
και το αποτέλεσμα ήταν ένα πλακέ κέικ!
Βλέποντας όμως τόσα σχόλια κάτι άρχισε να με γαργαλάει.
Τελικά την έφτιαξα το Σαββατοκύριακο για τα χθεσινά μου γενέθλια.
Η περιγραφή της Τίνας είναι πολύ αναλυτική, η διαδικασία
αρκετά απλή. Καμία σχέση με την πρώτη μου εντύπωση.
Όσο για την τούρτα... Τι να πει κανείς; Απίστευτη γεύση!
Ο κόσμος που την έφαγε δεν πίστευε ότι την έφτιαξα εγώ.
Μεταξύ μας ούτε εγώ το πίστευα! Πρώτη φορά δεν μου περίσσεψε
γλυκό!
Ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Ρούμι
Από: Maggie 30 / 12 / 2004
Μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω άσπρο ρούμι αντί για μαύρο ή θα
χαλάσω τη συνταγή;
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Ρούμι
Από: Τίνα Σταύρου 31 / 12 / 2004
Maggie, ο μόνος τρόπος να αποτύχει αυτή η συνταγή, είναι η
υπερβάλλουσα δόση στρες.
Με λευκό ρούμι δεν χαλάει.
Το "μαύρο ρούμι της Jamaica" στις δικές μου συνταγές
τουλάχιστον, δηλώνει εκτός από γευστική προτίμηση, και μια
ελαφριά ειρωνία, σε όλους αυτούς οι οποίοι γεμίζουν σελίδες
περιοδικών μαγειρικής, γράφοντας και ξαναγράφοντας, "αγνό
παρθένο ελαιόλαδο" και "φρεσκοτριμμένο πιπέρι".
Αυτοσχεδίασε λοιπόν και κυρίως, χαλάρωσε. Η μισή χαρά αυτής της
εξαίσιας τούρτας είναι η χαρά να την φτιάχνεις. Φτιάξε λοιπόν
ένα cuba libre ή όπως λέει και το τραγουδάκι "rum and coca
cola" και απόλαυσε το φτιάξιμο, όσο θέλεις να απολαύσεις την
ίδια την τούρτα. Θα σου πετύχει. Είναι αναπόφευκτο. Εδώ μου
πετυχαίνει εμένα ;-)
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Σκέτη επιτυχία!!!!!!!!!!!
Από: Μάτα 14 / 1 / 2005
Πριν από δυο μέρες διάβασα τη συνταγή σου Τίνα και η αλήθεια
είναι οτι στην αρχή βλέποντας τις λεπτομέρειες φοβήθηκα να την
φτιάξω. Όμως αφού είδα τα σχόλια (όσο αφορά την επιτυχία της
τούρτας)αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τα όσα έγραφες και
να σήμερα που είμαι και εγώ σε θέση (αφού φυσικά έχω φάει και 2-
3 κομματάκια!!!!)να πω ότι είναι πολύ γευστική,από εμφάνιση
σκίζει και το σημαντικότερο οτι είναι πολύ εύκολη αρκεί κάποιος
να ακολουθήσει τις οδηγίες σου κατά γράμμα. Όποιος δοκίμασε
ενθουσιάστηκε!!!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: επιτέλους , ανακάλυψα αδελφές ψυχές!!
Από: εύα σ. 21 / 1 / 2005
Τι μέρα και αυτή !χτές ανακάλυψα τυχαία το site και μου συνέβη
το αναπόφευκτο , κόλλησα μαζί σας!!!ένα μεγάλο ρόλο έπαιξε η
ανάγνωση της τούρτας της τίνας , η οποία ένοιωσα να έχει
φτιαχτεί αποκλειστικά για μένα!Χτες το βράδυ γυρίζοντας από το
γραφείο , πέτυχα το μαγαζάκι της γειτονιάς ανοιχτο , τα
απαραίτητα υλικά στα ράφια , τον μόλις δυο μηνών γιό μου να
κοιμάται , τον γλυκύτατο αντρούλη μου σε μεγάλα κέφια τα οποία -
ευτυχώς διοχέτευε στην αντιγραφή dvd- την κουζίνα μου ελεύθερη
από οποιαδήποτε παρεμβολή και εμένα έτοιμη να δοκιμάσω την
τούρτα - πειρασμό . Άλλωστε κάτι έπρεπε να ετοιμάσω για την
σημερινή επέτειο μας , (κλείνω 11 χρόνια σχέσης με τον άντρα
μου , ούσα μόλις 30 ), και έπρεπε να τον πείσω πως ακόμα μας
ταιριάζει η αμαρτία και ο πειρασμός .Η επιτυχία της
αναπόφευκτη :πες η προκατάληψη μου για την σοκολάτα , το
περασμένο της ώρας , η εξαιρετική μου διάθεση λόγω της επετείου
μου .... προσέθεσα άλλο ένα άσσο στο "μαγειρικό " μανίκι μου για
να επισφραγίζω γεύματα και να μπαίνω στο μάτι πεθεράς και
συνυφάδας !! Κορίτσια ευχαριστώ , βρήκα τις αδερφές ψυχές μου!
ave , τίνα και λοιπές !
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: το δοκίμασα κι εγώ
Από: Σαρα 28 / 1 / 2005
Επειδή θεωρώ περιτό να λέω κι εγώ ότι μου πέτυχε και ότι
φαγώθηκε σε χρόνο d-t. Θα σας πω το εξής. Πρόσθεσα μπανάνες
κομμένες σε ροδέλες πάνω σε κάθε μια από τις στρώσεις. Πατεσπάνι
μπανάνα, κρέμα μπανάνα, πατεσπανι μπανάνα και γλάσο. Τυχαίνει να
περιτριγυγιρίζομαι και από φαν του συνδυασμού και τη συνέχεια
σας αφήνω να την φανταστείτε μόνοι σας. Πάντως η επιτυχία στη
μαγειρική είναι η ικανοποίηση της μαγείρισσας.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Μεταφορικά
Από: Άννα 12 / 7 / 2005
Θα ήθελα να την επιχειρήσω (χάρην εντυπωσιασμού) και με βολευει
πολύ που όσο μένει τόσο καλύτερη γίνεται, αλλά θα πρέπει μετά την
κατασκευή της να τη μεταφέρω 1,5 ώρα με το τρένο και άλλη 1/2 ώρα
με αυτοκίνητο. Λέτε να χαλάσει/ξινίσει/χάσει την εμφάνισή της με
τέτοια ταλαιπωρία? Και έχετε ιδέες πώς θα μπορούσα να τη μεταφέρω?
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Μεταφορικά
Από: Αγγελική Ν 13 / 7 / 2005
Γεια σου Άννα Αυστριακή!
Η τούρτα της Τίνας γίνεται αρκετά "σταθερή" για να μεταφερθεί.
Την πρώτη φορά που την έφτιαξα, την πήγα σε ένα φιλικό σπίτι
για ομαδική δοκιμή. Χρησιμοποίησα μια ταινία διαφανή, ύψους 4
cm, σαν αυτές που βάζουν περιμετρικά στις τούρτες τα
ζαχαροπλαστεία. Την αγόρασα με το μέτρο, από μαγαζί που πουλάν
υλικά συσκευασίας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίστηκε μεγαλύτερη
σταθερότητα στο γλυκό και "επαγγελματική" εμφάνιση.
Το πρόβλημα όμως είναι οι 2 ώρες εκτός ψυγείου καλοκαιριάτικα!
Προσωπικά θα φοβόμουν να το κάνω σε θερμοκρασίες ψηλές. Κάποια
καλά ζαχαροπλαστεία καταψύχουν τα γλυκά (το έχω δει σε μιλφέιγ)
και προδιαγράφουν χρόνο απόψυξης κάπου 1 και 1/2 ώρα σε
θερμοκρασία δωματίου. Όμως αυτοί (ελπίζω) ότι το έχουν
μελετήσει το θέμα (βαθιά ψύξη κλπ), για ερασιτέχνες είναι
επικίνδυνες αποστολές αυτές! Χωρίς φορητό ψυγείο, μη το
τολμήσεις, θα σου έλεγα...
Φιλιά
Αγγελική Ν
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Μεταφορικά
Από: Ντια 13 / 7 / 2005
Τωρα που σε βρήκα να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Τι είναι η κρέμα
γάλακτος ζαχαροπλαστικής; Μην μου πεις από που να την αγοράσω
επειδή δεν μένω Ελλάδα. Να βάλω κρέμα γαλάκτος μπορώ;
φιλικα,
Ντία
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Μεταφορικά
Από: Άννα 13 / 7 / 2005
Αχ, Αγγελική μου! Οι ψηλές θερμοκρασιες στις οποίες αναφέρεσαι
είναι μύθος στην Αυστρία. Με ανώτατη 18 C και ισοθερμική σακούλα
ελπίζω να τα καταφέρει η τούρτα... Ευχαριστώ για τη συμβουλή της
ζελατίνας, ούτε μου είχε περάσει απο το μυαλό.
Ντια, την κρέμα γάλακτος αν τη χτυπήσεις θα σου δώσει σαντυγί,
ακριβώς αυτό δηλαδή που χρειάζεται η συνταγή. Κάποιες εταιρίες
(βλέπε Rama αν είσαι σε γερμανόφωνη χώρα) έχουν διαχωρίζουν τις
κρέμες γάλακτος για μαγείρεμα και για ζαχαροπλαστική.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Μεταφορικά
Από: Ντια 13 / 7 / 2005
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Λεω να την
φτιάξω την τούρτα το Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να βρω όλα όσα
χρειάζομαι. Καλή επιτυχία στην μεταφορά! Πολύ μου άρεσε το 18
βαθμοί... Εμείς εδώ πέρα (Λευκωσία) έχουμε σήμερα 43 βαθμούς!΄
Ντία
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Από: Μαρία 19 / 7 / 2005
Η συνταγή είναι παραπάνω από τέλεια! Είναι θεϊκή! Μια αλλάγή
έκανα μόνο: δεν είχα ρούμι κι έβαλα κονιακ.
Την έφτιαξα για την γιορτή του καλού μου προκειμένου να κεράσει
τους συναδέλφους του στο ιδιωτικό κότερο που εργάζεται ως
καπετάνιος. Η συνταγή της Τίνας ( με την δική μου ταπεινή
εκτέλεση) απέσπασε τα καλύτερα σχόλια του σεφ του σκάφους!
Τίνα μπράβο!Σε ευχαριστούμε!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Κούπα
Από: Maggie 14 / 11 / 2006
1 κούπα = 1 φλυντζάνι;
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΚΟΥΠΑ
Από: Χριστινα 15 / 11 / 2006
Λογικα οταν κανω κατι και το αλλαζω λιγο γιατι ειναι μεγαλη
ποσοτητα και θελω να την κανω μικροτερη Η για το αντιθετο κανω
τις κουπες ποτηρια Η τα ποτιρια κουπες ,αρα δοκιμασε.
Καλημεραααα
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Lady Marion 27 / 11 / 2006
Τα συγχαρητήριά μου στην Κα Σταύρου. Είναι μακράν η καλύτερη
τούρτα που έχω φάει στη ζωή μου και το ευτύχημα είναι ότι ΄ήταν
φτιαγμένη από τα χεράκια μου. Ο σύζυγός μου και οι φίλοι μας
που την δοκίμασαν τρελάθηκαν! Παραληρούσαν!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Αμαρτωλή, μαύρη κι αλκοολική
Από: kate_hungry 10 / 2 / 2007
Αν κρίνω από τα σχόλια η συνταγή είναι του 2003!!!
Είναι πραγματικά χάρμα και να την διαβάζω και αν την υλοποιώ και
να γεύομαι... Σ ευχαριστούμε Τίνα!
Εγώ το μονό που πρόσθεσα είναι λίγο παραπάνω ζάχαρη.
Την έφτιαξα μαζί με την ανιψιά μου που είναι 6 χρονών και μου
είπε ότι θέλει παραπάνω ζάχαρη!!! και αφού ο αρχη-σεφ πρόσταξε
ζάχαρη... το θέλημα του, απαράβατος νόμος.
δεν είχε και άδικο για την ηλικία του :)
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Αμαρτωλή, μαύρη κι αλκοολική
Από: Ιωάννα Μ. 12 / 9 / 2007
Σαφώς η καλύτερη τούρτα που έχω φάει ποτέ.Ο άνδρας μου κι εγώ
κλείσαμε χθες 9 χρόνια γάμου και είπα να την φτιάξω.ΤΕΛΕΙΑ!!!Η
μόνη αλλαγή που θα κάνω όταν την ξαναφτιάξω είναι να βάλω
λιγότερο ρούμι.
Ευχαριστούμε πολύ Τίνα
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Αμαρτωλή, μαύρη κι αλκοολική
Από: Σπυρος 18 / 9 / 2007
Εγω την εφταξα μια μερα νωριτερα για τα γενεθλεια μου και η
τουρτα εκανε θραυση!!!
Αντιθετα απο την Ιωαννα, την επομενη φορα θα βαλω λιγοτερη
ζαχαρη και περισσοτερο ρουμι...
Grazie Tina
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|