www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Τρουφάκια της γιαγιάς


Υλικά

  • 1/2 κιλό μπισκότα μιράντα
  • 1 πακέτο ΒΙΤΑΜ
  • 3 αυγά
  • 250 ζάχαρη άχνη
  • 1 βανίλια
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ της αρεσκείας μας.
  • 250 γρ. τρούφα (σοκολάτας, όχι μανιτάρι)



Ετοιμασία

  1. Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με το λικέρ και το κονιάκ.
  2. Σε μία λεκάνη δουλεύουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το την ζάχαρη, ένα-ένα τα αυγά και την βανίλια.
  3. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κακάο, τα μπισκότα και τα καρύδια.
  4. Ανακατεύουμε καλά, φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια και τα κυλούμε στην τρούφα (ώστε να κολλήσει στην επιφάνεια).
  5. Βάζουμε τα τρουφάκια στα χάρτινα φορμάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.