Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΛΕΣ
Από: Ελενη Κ. 20 / 11 / 2004
Αγαπητη Natalia,
θα ηθελα να μαθω για ποιο λογο στην πρωτη συνταγη με τις Βαφλες
δεν υπαρχει καθολου γαλα,ενω στην δευτερη υπαρχει. Ρωταω γιατι
οι συνταγες ειναι σχεδον ιδιες εκτος απο την διαφορα που
υπαρχει στα κορν φλεικς και στις ποσοτητες.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΛΕΣ
Από: Natalia 20 / 11 / 2004
Ελένη ιδέα δεν έχω για ποιο λόγο!!!!!!!!! :-)
Αφήνοντας τα αστεία πιστεύω ότι η παρουσία γάλατος κάνει τις
βάφλες πιο μαλακές, σαν μαλακές τηγανίτες, ενώ η απουσία
γάλατος τις κάνεις πιο στεγνές, κάτι σαν το μπισκοτοειδές που
υπάρχει στις γκοφρέτες. Ψάχνοντας δε τα κιτάπια μου -ώστε να
επιβεβαιώσω την ορθότητα των υλικών- βρήκα και άλλες δύο
συνταγές (που τις έχω φτιάξει και είναι εξίσου καλές), όπου η
μία έχει στην θέση του γάλατος νερό και η άλλη δεν έχει ούτε
γάλα ούτε νερό.
Να πω ότι η παρουσία των κορνφλέηκς στην άλλη συνταγή κάνει τις
βάβλες πιο τραγανές, και επίσης πρέπει να κάνει την όλη συνταγή
λιγότερο απαιτητική σε υγρά.
Οι βάφλες μου θυμίζουν τις τηγανίτες... δεν υπάρχουν παρά
μικρές διαφορές στις ποσότητες των υλικών... αλλά υπάρχουν δύο
βασικές κατηγορίες: αυτές που έχουν γάλα και αυγά, και αυτές
που δεν έχουν είτε το ένα, είτε το άλλο, είτε και τα δύο
συστατικά.
Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα μου απονείμουν ΚΑΙ το διδακτορικό
μου στις βάφλες!!!!!!! :-).
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|