Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Μοσχαράκι Ταϊλάνδης
Από: Μαρινα 11 / 11 / 2005
Δοκίμασα τη συνταγή χθές και ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Ευχαριστώ πολύ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Μοσχαράκι Ταϊλάνδης
Από: Juanita La Quejica 11 / 11 / 2005
Κάποια χρόνια πριν στο Άμστερνταμ, όταν εδώ η Ταϋλανδέζικη
κουζίνα δεν υπήρχε ακόμα, είχα δει ότι σε όλα τα αντίστοιχα
φαγάδικα συνόδευαν τα πιάτα με ένα είδος καρύδας αποξηραμένης
σε σκόνη (όχι σκόνη, αυτά τα μικρά τρίμματα που βάζουμε και στα
γλυκά, δεν μου έρχεται η λέξη τώρα), τηγανισμένη με καφέ ζάχαρη
και με μπόλικα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα chillies. Μας είχαν
εξηγήσει ότι το έβαζαν παντού, σαν ένα είδος μπαχαρικού.
Πιστεύω ότι θα έδινε την τελική "εξωτική" πινελιά στο
συγκεκριμένο πιάτο... τί λες Μαρίνα;
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|