www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχαράκι Ταϊλάνδης


Υλικά

  • 650 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε στενόμακρα κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 2 καυτερές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 4 κουταλιές καυτερή πάστα με βάση το κάρρυ
  • 1 1/3 της κούπας γάλα καρύδας
  • 1/2 κουταλάκι γλυκάνισο
  • 2 κουταλιές σόγια σως (ελαφριά)
  • 2 κουταλιές της σούπας φύλλα μοσχολέμονου ψιλοκομμένα (φρέσκα ή αποξηραμένα)
  • 230 γρ. φασολάκια πλατιά κομμένα στην μέση
  • 1 κουταλιά λάδι



Ετοιμασία

  1. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει λίγο (να μην πάρει χρώμα).
  2. Βάζουμε το κρέας και μόλις τηγανιστεί λίγο προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα φασολάκια)και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 10 λεπτά περίπου.
  3. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσουν τα φασολάκια αλλά όχι να μαλακώσουν πολύ (15 λεπτά περίπου).
  4. Σερβίρουμε το κρέας μας με ρύζι


Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Μοσχαράκι Ταϊλάνδης
    Από: Μαρινα  11 / 11 / 2005
    Δοκίμασα τη συνταγή χθές και ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Ευχαριστώ πολύ.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Μοσχαράκι Ταϊλάνδης
      Από: Juanita La Quejica  11 / 11 / 2005
      Κάποια χρόνια πριν στο Άμστερνταμ, όταν εδώ η Ταϋλανδέζικη 
      κουζίνα δεν υπήρχε ακόμα, είχα δει ότι σε όλα τα αντίστοιχα 
      φαγάδικα συνόδευαν τα πιάτα με ένα είδος καρύδας αποξηραμένης 
      σε σκόνη (όχι σκόνη, αυτά τα μικρά τρίμματα που βάζουμε και στα 
      γλυκά, δεν μου έρχεται η λέξη τώρα), τηγανισμένη με καφέ ζάχαρη 
      και με μπόλικα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα chillies. Μας είχαν 
      εξηγήσει ότι το έβαζαν παντού, σαν ένα είδος μπαχαρικού. 
      Πιστεύω ότι θα έδινε την τελική "εξωτική" πινελιά στο 
      συγκεκριμένο πιάτο... τί λες Μαρίνα;

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.