www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Farfalle με βότκα, σολομό και πράσινο πιπέρι


Υλικά

  • 500 γρ.Farfalle
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 100 ml βότκα
  • 300 γρ. καπνιστό σολομό
  • 80 γρ. ροκφόρ κομματιασμένο
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • Λίγα τσάιβ για το γαρνίρισμα
  • Αλάτι
  • Πράσινο πιπέρι φρεσκοτριμμένο



Ετοιμασία

  1. Κόβετε το σολομό σε λωρίδες.
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  3. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Προσθέτουμε το μισό σολομό, λίγο πράσινο πιπέρι, τον σοτάρουμε 1-2, σβήνουμε με τη βότκα και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
  5. Κατόπιν ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το υπόλοιπο πράσινο πιπέρι και το ροκφόρ και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να λιώσει το τυρί.
  6. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο σολομό και τα τσάιβ και σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!
Τη συνταγή συνιστά: η Αντζυ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (3)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.