Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Καλτσόνε με λαχανικά
Υλικά
- Ζύμη για καλτσόνε (π.χ. αυτή ή αυτή)
- Λάδι
- 2 κολοκυθάκια τριμμένα
- 3 μελιτζάνες
- 3 αυγά χτυπημένα
- Μοτσαρέλα ψιλοκομμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Προετοιμασία
Ξεφλουδίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε κομματάκια, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για 1 ώρα περίπου στο νερό και τις στραγγίζουμε καλά.
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και σωτάρουμε τις μελιτζάνες με τα κολοκύθια και μόλις κρυώσει το μίγμα μας προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, το αλάτι, το πιπέρι, τα χτυπημένα αυγά.
- Γεμίζουμε τα καλτσόνε και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη ζύμη που επιλέξαμε.
|
|