Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Καλτσόνε με ζαμπόν
Υλικά
- Ζύμη για καλτσόνε (π.χ. αυτή ή αυτή)
- Λάδι
- 2 ώριμες ντομάτες
- 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο
- 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 200 γρ, μανιτάρια ψιλοκομμένα
- Αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Περνάμε τις ντομάτες από το μπλέντερ.
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι τα μανιτάρια και το ζαμπόν και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
- Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε το πεκορίνο και την παρμεζάνα.
- Γεμίζουμε τα καλτσόνε και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη ζύμη που επιλέξαμε.
|
|