Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Αρνίσια κοιλιά γεμιστή
Υλικά
- Μία μεγάλη αρνίσια κοιλιά
- 2 κιλά μοσχάρι κομμένο σε κομματάκια
- 5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες τριμμένες
- Μπαχάρι
- Πιπέρι ψιλό
- Πιπέρι χοντρό
- Αλάτι
- Λάδι
- Κληματόβεργες
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι, σοτάρουμε πρώτα τα κρεμμύδια και μετά το κρέας και προσθέτουμε το αλάτι, τα πιπέρια και το μπαχάρι.
- Καθαρίζουμε καλά την κοιλία, γυρίζουμε το μέσα-έξω, την γεμίζουμε (όχι πολύ για να βράσει το κρέας) και την ράβουμε.
- Στον πάτο μιας κατσαρόλας βάζουμε τις κληματόβεργες και από πάνω την κοιλιά.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, λίγο αλάτι, λίγο λάδι και αφήνουμε το φαγητό μας να σιβογράσει (τρυπάμε την κοιλιά με ένα πιρούνι στα πλάγια).
|
|