 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γουακαμόλε
Υλικά
- 2 αβοκάντο καθαρισμένα
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1-2 κουταλιές χυμό από λεμόνι ή λάιμ
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη ή σως ταμπάσκο
- Μισή ντομάτα ψιλοκομμένη
|
|
Ετοιμασία
Βάζουμε τα υλικά στο μπλέντερ και τελευταία την καυτερή πιπεριά (ή ταμπάσκο), δοκιμάζοντας ανάλογα με το πόσο καυτερό θέλουμε το γουακαμόλε.
Σερβίρουμε με νάτσος.
Αν δοκιμάσετε να βάλετε περισσότερη ντομάτα, χαλάει το χρώμα, κανονικά είναι ζωηρό πράσινο.
Του πάει και το σκόρδο.
Συνοδεύει: Νάτσος
Τη συνταγή συνιστά: η Κάλλη
|
|