Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Bavette (μακαρόνια) με τόνο και μπύρα
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό (κατά προτίμηση χοντρό αλάτι),όσο
χρόνο υποδεικνύει η συσκευασία και τα σουρώνουμε.
- Σάλτσα: Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά μέσα στο τηγάνι μαζί με το λάδι σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε λίγο μαϊντανό και ρίχνουμε τον τόνο.
- Οταν ο τόνος πάρει χρώμα, προσθέτουμε την μπύρα, αρκετό μαϊντανό, βασιλικό,
λίγο αλάτι και καυτερό πιπέρι, ανακατεύουμε και περιμένουμε (σε μέτρια φωτιά), μέχρι ο τόνος να πιει την μπύρα.
- Πριν στεγνώσει εντελώς η σάλτσα μας, την βγάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε με τα μακαρόνια.
- Προσθέτουμε στο πιάτο, φρέσκο μαϊντανό και ελάχιστο παρθένο ελαιόλαδο.
Καλή όρεξη!!!
Τη συνταγή συνιστά: ο Konstantinos (δικής του εμπνεύσεως)
|
|