www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Καλτσόνε με ζαμπόν


Υλικά

  • Ζύμη για καλτσόνε (π.χ. αυτή ή αυτή)
  • Λάδι
  • 2 ώριμες ντομάτες
  • 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο
  • 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 200 γρ, μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι



Ετοιμασία

  1. Περνάμε τις ντομάτες από το μπλέντερ.
  2. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι τα μανιτάρια και το ζαμπόν και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
  3. Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε το πεκορίνο και την παρμεζάνα.
  4. Γεμίζουμε τα καλτσόνε και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη ζύμη που επιλέξαμε.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.