Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τηγανιά της Μάρως
Υλικά
- 4 φιλέτα κοτόπουλου
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
- Λάδι
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι καγιέν
- Πιπέρι μαύρο
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μεγάλους κύβους σε μέγεθος αυγού και αλατοπιπερώνουμε.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε μέχρι να πιει τα υγρά που θα βγάλει.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε για 2 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συνεχώς.
- Προσθέτουμε το λάδι και την ρίγανη, κλείνουμε το τηγάνι με το καπάκι, αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει για άλλα 2 λεπτά, ξεσκεπάζουμε και το αφήνουμε μέχρι να μείνει με το λάδι του.
- Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.
|
|