www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Καρμπονάρα


Υλικά

  • 450 γρ. μακαρόνια (σπαγγέτι)
  • 350 γρ. μπέικον (ψαχνό) ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 5 κουταλιές άσπρο κρασί
  • 3 αυγά
  • 75 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι



Ετοιμασία

  1. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε το μπέικον, το σκόρδο και το κρεμμύδι για 4 λεπτά περίπου.
  2. Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε την σάλτσα στην φωτιά για άλλα 4 λεπτά.
  3. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλάτι και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά.
  4. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε στο τηγάνι ενώ παραμένει ζεστό και προσθέτουμε τα αυγά (αφού πρώτα τα χτυπήσουμε με την παρμεζάνα).
  5. Τα ανακατεύουμε ώστε να αλειφθεί παντού το αυγό και να ψηθεί λίγο.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (17)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.