www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Καγιανάς με κρεμμύδια


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε σε φετάκια, τα βάζουμε στο τηγάνι με ένα ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Αφαιρούμε την φλούδα και τους σπόρους από τις ντομάτες, τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό.
  3. Ρίχνουμε παραπάνω από το μισό λάδι στο τηγάνι, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και το γαρύφαλλο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν για μερικά λεπτά και κατεβάζουμε την σάλτσα μας από την φωτιά.
  4. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και σε ένα άλλο τηγάνι τηγανίζουμε την ομελέτα μας με το υπόλοιπο λάδι.
  5. Βγάζουμε την ομελέτα σε μια πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα μας και σερβίρουμε αμέσως.
Ο καγιανάς είναι μια παραδοσιακή Κρητική συνταγή.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (6)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.