www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ζαρκάδι με μέλι


Υλικά

  • 1 κιλό ζαρκάδι ψαχνό
  • 3 κουταλιές μέλι
  • 3 κουταλιές βαλσάμικό ξύδι
  • 3 κουταλιές σόγια σως
  • 2 κουταλιές κορν φλάουερ
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Ουίσκι
  • Κόκκινο κρασί
  • 1 ξυλαράκι κανέλα
  • Σπυριά μαύρου πιπεριού
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο



Προετοιμασία

Μαρινάρουμε το κρέας με το μέλι, το ξύδι τη σόγια σως και το κορν φλάουερ για τουλάχιστον 2 ώρες.

Ετοιμασία

  1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρέας, το κρεμμύδι μαζί με το πιπέρι και την κανέλα.
  2. Ρίχνουμε το ουίσκι και το ανάβουμε.
  3. Σβήνουμε με το κρασί.
  4. Προσθέτουμε ζεστό νερό, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει το κρέας τρυφερό και να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι.


Τη συνταγή συνιστά: η Αλέκα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.