www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Entrecote marchand de vin


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τις entrecotes, για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, να ροδίσουν. Δεν τους αλλάζουμε τον αδόξαστο στο ψήσιμο, ουδέ τις καρβουνιάζουμε. Μέσα πρέπει να είναι ροζαλιές.
  2. Τις αποσύρουμε από το τηγάνι και τις διατηρούμε ζεστές.
  3. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα αλευρώνουμε, tα ρίχνουμε στο βούτυρο που τηγανίσαμε τις entrecotes και τα σοτάρουμε για 6-7 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
  4. Προσθέτουμε το κρασί στο τηγάνι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για 3-4 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε το κονιάκ, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα τις entrecotes.
  6. Στολίζουμε με το κάρδαμο ψιλοκομμένο.

Τη συνταγή συνιστά: η Τίνα Σταύρου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (8)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.