www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Bavette (μακαρόνια) με τόνο και μπύρα


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό (κατά προτίμηση χοντρό αλάτι),όσο χρόνο υποδεικνύει η συσκευασία και τα σουρώνουμε.
  2. Σάλτσα: Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά μέσα στο τηγάνι μαζί με το λάδι σε χαμηλή φωτιά.
  3. Προσθέτουμε λίγο μαϊντανό και ρίχνουμε τον τόνο.
  4. Οταν ο τόνος πάρει χρώμα, προσθέτουμε την μπύρα, αρκετό μαϊντανό, βασιλικό, λίγο αλάτι και καυτερό πιπέρι, ανακατεύουμε και περιμένουμε (σε μέτρια φωτιά), μέχρι ο τόνος να πιει την μπύρα.
  5. Πριν στεγνώσει εντελώς η σάλτσα μας, την βγάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε με τα μακαρόνια.
  6. Προσθέτουμε στο πιάτο, φρέσκο μαϊντανό και ελάχιστο παρθένο ελαιόλαδο.
Καλή όρεξη!!!

Τη συνταγή συνιστά: ο Konstantinos (δικής του εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (22)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.