www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Βολιώτικη νοστιμιά στο πήλινο


Υλικά

  • 2 θηλιές λουκάνικο χωριάτικο
  • 3-4 πιπεριές πράσινες
  • 2 πιπεριές κόκκινες
  • 1 μελιτζάνα φλάσκα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουτάκι κονκασέ
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • Μισό ποτηράκι κρασί κόκκινο
  • 1 κούπα τυρί Regato τριμμένο



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε το λουκάνικο σε μέτριες φέτες.
  2. Καθαρίζουμε και τηγανίζουμε τις πιπεριές και την μελιτζάνα (ξεχωριστά το κάθε είδος) και στο τέλος το λουκάνικο.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε το κρασί και το κονκασέ.
  4. Μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε τα τηγανισμένα υλικά και τα αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
  5. Μόλις γίνει η σάλτσα βάζουμε όλα τα υλικά, σ'ένα μεγάλο πήλινο φούρνου και προσθέτουμε το regato να καλύψει το πήλινο. Ψ
  6. ήνουμε για 10 λεπτά στους 180° C και σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό.

Τη συνταγή συνιστά: η Αθανασία (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (10)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.