Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Alex 29 / 12 / 2003
Γιατί η ίδια σάλτσα υπάρχει με δύο διαφορετικές ονομασίες (αν
και σχετικές μεταξύ τους)"BBQ Ν. Ορλεάνης" και "American
Classic)?
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Τίνα Σταύρου 29 / 12 / 2003
Από δικό μου λάθος Alex.
Τις δύο συνταγές αυτές, τις έστειλα σαν απάντηση σε άρθρο που
μπορείς να το βρεις εδώ :
http://www.hungry.gr/getarticle.asp?id=515&coms=yes#comen
Οπως φαίνεται, όταν υπέβαλα τις συνταγές για το ευρετήριο,
έκανα λάθος στην αντιγραφή και αντέγραψα το ίδιο κείμενο με
άλλο όνομα. Μέχρι να την ξαναυποβάλω (και ελπίζω να μην γίνω
πολύ κουραστική στη Ράνια και τον Αντώνη) την σωστή συνταγή για
την New Orleans BBQ sauce, θα την βρεις στο πιο πάνω link.
Ζητώ συγγνώμη.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Βαγγελιώ 6 / 1 / 2004
Φοβερή!!! Πεντανόστιμη η σάλτσα σου Τίνα μου.Ανανέωσε το ψητό
που είχα για δύο μέρες στο ψυγείο. Φαντάζομαι πόσο ωραιότερο θα
ήταν αν την είχα όταν το έψηνα για να το αλείφω με την
σάλτσα.Την καθιερώνω!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Σάλτσα μπάρμπεκιου
Από: Έφη 2 / 2 / 2004
Σίγουρα θα δίνει πολύ ωραία γεύση στο κρέας πριν το ψήσιμο.
Όμως αυτή η νόστιμη σάλτσα μόνο για μαρινάρισμα κάνει; Δεν
μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακαρόνια ή λαχανικά ή έτσι
γλυκόξινη καθώς είναι σε κάποιο κινέζικο πιάτο;
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Έφη 2 / 2 / 2004
Και κάτι άλλο: 1/4 ξύδι και 1/2 κέτσαπ εννοείται ότι είναι 1/4
και 1/2 κούπας αντίστοιχα, έτσι;
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Βαγγελιώ 2 / 2 / 2004
Εγώ δεν την χρησιμοποίησα για μαρινάρισμα αλλά σαν σάλτσα
ψητού.Μετά την πρώτη φορά -που είχα κάνει και άσπρο πιλάφι σαν
συνοδευτικό του ψητού που μου είχε περισέψει,και η σάλτσα του
πήγαινε θαυμάσια- τη χρησιμοποίησα για γαρνίρισμα ψητού
κοτόπουλου με τηγανιτές πατάτες και ταίριαζε εξ ίσου ωραία.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: με όλα τα κρέατα?
Από: Όλυ 15 / 4 / 2004
Ταιριάζει με όλα τα κρέατα ? χοιρινό - μοσχάρι?
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Προσοχή!
Από: Ασπα 14 / 6 / 2004
.... μόνο προσοχή μη σας ξεφύγει το tabasco......, εμένα μου
ξέφυγε και η σως έγινε για "γανωμένα" στόματα....
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: ανωνυμος 11 / 11 / 2004
Τι ειδους ειναι η σαλτσα Worcestershire και που θα τη βρω???
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: ΆννηΦ 12 / 11 / 2004
Θα τη βρεις σε όλα τα super markets στο τμήμα με τις σάλτσες.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Πόσες μέρες διατηρείται?
Από: Χρυσαυγή 22 / 8 / 2005
Επειδή πριν από 10 μέρες περίπου αγοράσαμε Μπάρμπεκιου και
έχουμε αρχίσει να δοκιμάζουμε διάφορα σκέφτηκα να κάνω και αυτή
την σάλτσα της Τίνας για να συνοδεύσει όμορφα τα ψητά μας.
Πόσες μέρες όμως διατηρείται, γιατί η ποσότητα που καταλαβαίνω
ότι θα βγει από τις αναλογίες που δίνει η Τίνα είναι αρκετή και
δεν νομίζω ότι θα την καταναλώσουμε όλη σε μία μόνο φορά?
Την έχει φτιάξει κάποιος από εσάς?
Μήπως γνωρίζετε?
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: μια ερωτηση...
Από: Τατιανα 16 / 5 / 2006
θέλω πολύ να φτιάξω αυτή τη σως, μου αρέσει μέχρι
βουλιμίας... αλλά ομολογώ ότι δεν κατάλαβα κι εγώ κάτι από τη
δοσολογία... 1/4 και 1/2 στις δόσεις είναι... 1/4 της κουπας;
μήπως είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει; ευχαριστώ εκ των
προτέρων
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: ΕΛΕΝΗ 6 / 8 / 2006
Καταπληκτική!!! Ιδανικη για μπριζόλα, σουβλακι, κοτόπουλο στο
γκρίλ ή στα κάρβουνα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των
γλυκόξινων γεύσεων.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: Κούτλας Ηλίας 16 / 8 / 2006
Οχι απλώς καταπληκτική, SUPER. Απο δώ και πέρα αυτή θα φτιάχνω
γιατί έρχετε στην ίδια και καλύτερη γεύση με αυτήν που
αγοράζουμε. Και που δεν έχει συντηριτικά μέσα και είναι και
¨ζωντανή¨ . Ευγε Τίνα μας!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: χαμένος κόπος
Από: ioannou 25 / 8 / 2006
Παιδιά γεια σας. Την έφτιαξα σήμερα
την σάλτσα. Εντυπώσεις? Αρνητικά:Ακριβή, ’νοστη, Αόρατη όταν
δοκιμάζεις την ψημένη μπριζόλα.
Θετικά: Ουδέν
Μην την φτιάξετε καλύτερα, χαμένος
κόπος
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: χαμένος κόπος
Από: ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ. 25 / 8 / 2006
Νόμίζω, ότι κάνεις μεγάλο λάθος, μάλλον κάτι σου πήγε στραβά !
Εγώ τη δοκίμασα με χοιρινές μπριζόλες στην ηλεκτρική γκριλιέρα
και γλείφαμε τα δάχτυλά μας .... ! Μακάρι να είχε βγει
περισσότερη και να την τρώγαμε με ψημένο ψωμάκι ή πιτούλα !
Το κρέας έγινε απίστευτα μαλακό και σε γεύση "γαργαλιστικό".
Να την ξαναδοκιμάσεις και να δεις που θα αλλάξεις γνώμη !
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|