Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Καλτσόνε με κιμά
Υλικά
- Ζύμη για καλτσόνε (π.χ. αυτή ή αυτή)
- Βούτυρο (όχι πολύ)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 250 γρ. κιμά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1/4 κούπα κρασί
- 1 κουταλάκι σάλτσα ντομάτας
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε καλά.
- Μόλις σοταριστεί και ο κιμάς προσθέτουμε, το αλάτι, το πιπέρι, την σάλτσα και σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε τα υλικά μας να σιγοβράσουν μέχρι να γίνει ο κιμάς και να μείνει με πολύ λίγη σάλτσα.
- Γεμίζουμε τα καλτσόνε και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη ζύμη που επιλέξαμε.
|
|