www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Καλτσόνε με κρεμμύδια


Υλικά

  • Ζύμη για καλτσόνε (π.χ. αυτή ή αυτή)
  • Λάδι
  • 1 κιλό κρεμμύδια τριμμένα
  • 5 φιλέτα αντσούγιας
  • 4 ώριμες ντομάτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 150 γρ. πεκορίνο ή 1/2 κούπα σταφίδες



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε καλά τα φιλέτα αντσούγιας και τα κόβουμε στα δύο.
  2. Περνάμε τις ντομάτες από το μπλέντερ.
  3. Αν χρησιμοποιήσουμε σταφίδες τις βάζουμε να φουσκώσουν σε λίγο νερό.
  4. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν.
  5. Προσθέτουμε τις αντσούγιες, την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά μας να βράσουν μέχρι να δέσουν.
  6. Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε το πεκορίνο ή τις σταφίδες.
  7. Γεμίζουμε τα καλτσόνε και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη ζύμη που επιλέξαμε.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.